Cartofi crocanți cu fasole neagră
Timp de pregătire: 3 minut
Timp de gătire: 35 de minute
Ingrediente necesare:
-1 cartof pentru copt
-o roșie mică
-jumătate de ceapă roșie
-o linguriță coriandru proaspăt tocat
-jumătate de conservă de fasole neagră clătită și scursă
-10 g brânză feta
-sare, piper și ulei după gust
Mod de gătire
1. Înțepați cartoful cu o furculiță apoi ungeți-l cu puțin ulei, sare și piper.
2. Așezați cartoful în Vortex Mini, selectați funcția Bake și setați temperatura la 199°C și timpul de gătire la 30 de minute și apăsați butonul Start.
3. În timp ce se gătește cartoful, tăiați roșia și ceapa roșie cubulețe și amestecați-le într-un castron cu coriandru și puțină sare.
4. După terminarea celor 30 de minute de gătire, adăugați fasolea neagră unsă cu puțin ulei în friteuză, lângă cartof și coaceți pentru încă 5 minute la 199°C (până când fasolea neagră se sparge și devine crocantă).
5. Pentru a servi, despicați cartoful, adăugați fasolea neagră în interior și turnați sosul salsa alături de brânza feta deasupra.