Cartofi cu brânză și conopidă gratinată
Timp de pregătire: 3 minut
Timp de gătire: 40 de minute
Ingrediente necesare:
-1 cartof pentru copt
-2-3 linguri de conopida gratinata cu brânză și smântână
-10-15 g brânză cheddar rasă
-1-2 linguri de jalapenos (opțional)
-sare, piper, ulei (după gust)

Mod de gătire
1. Înțepați cartoful cu o furculiță și ungeți-l cu puțin ulei, sare și piper.
2. Așezați cartoful în aparatul dumneavoastră Vortex, selectați funcția Bake și setați temperatura la 199°C și timpul de coacere la 35 de minute și apăsați Start.
3. În timp ce se gătește cartoful, tăiați ardeii jalapenos și amestecați-i cu conopida gratinată.
4. Când se termină programul de gătit, scoateți cartoful și desfaceți-l cu un cuțit.
5. Adăugați puțină brânză cheddar peste cartof, puneți conopida gratinată și adăugați restul de cheddar.
6. Așezați cartoful înapoi în friteuza Vortex și selectați funcția Bake la 199°C pentru încă 5 minute (până când brânza devine aurie).